Nová fota

06.05.2013 21:06

Po krátké pauze jsem opět něco přidala do fotogalerie.

Jsou tam fotky z Helsinek, a pak hlavně z parlamentu. Byli jsme na jeho zasedání, kdy byla vláda na pranýři a hodinu musela obhajovat své kroky a odpovídat na dotazy poslanců. Každý měl vždycky minutu, takže to celkem odsýpalo.

Finský parlament se v současné době skládá z 9 parlamentních stran, z nichž 6 tvoří vládnoucí koalici. Nejvtipnější na tom je, že ji uzavřela pravice s levicí, a strany středu tak zůstaly mimo hru.

A abyste si nemysleli, že korupce je jen otázkou jihu, tak v současné době čelí premiér obvinění, že zaplatil 700 000 eur za poradenské služby člověku, o kterém se zjistilo, že je to jeho dlouholetý známý.

Pokud Vás ohledně tohoto tématu něco zajímá, tak piště otázky do diskuze a já se na ně pokusím odpovědět.

Diskusní téma: Nová fota

Konečně!!

Wendy | 13.05.2013

Konečně jsme se dočkali nového příspěvku!!! :) Už mluvíš plynule finsky a rozuměla si, jak se ti poslanci obhajovali? :) Jinak fotky úplně super! Už se těším, až přijedeš dom a všechno mi ukážeš i s patřičným komentářem!!! ;) :)

titulek

mira | 07.05.2013

Po krátké pauze :-D........ Jo zajímá ! Co když odmítnou tu svojí minutu slávy využít? Zase se tam všichni tvářej, že něco dělaj oproti našemu manšaftu, kde polovina z těch co tam jsou chrápe a druhá čumí na net.

PS: Pak že Imatra je celkem velký město a medvědi tam rozhodně nemůžou bejt :-P

Přidat nový příspěvek